En weer een fijne dag

15 januari 2026 - Frankston, Australië

Vanmorgen moesten we bijtijds op want Joke moest naar de dokter. Dus douchen aankleden ontbijten. Petra pikt Joke op en ik ruim eerst de afwas op en dan ga ik met Poppy wandelen. Het is bewolkt en ong . 19 graden dus heerlijk wandelweer. Alsvik terug kom zijn Joke en Petra er al. Ze heeft goed nieuws van de dokter. Volgende afspraak kan met de telefoon en ze was aangekomen. Van de 51 toen ze uit het ziekenhuis kwam nu naar 62!!!!!.  Ja het eten met meerdere samen in Holland en hier doet haar goed. Als Petra weg is gaan we lunchen Joke heeft niet veel trekDan maak ik het restje spaghetti van gisteren warm met een salade  ze is moe dus geef ik haar een jellypudding met fruit en maak voor mezelf een broodje. Dan kijk ik wat quizzen op de tv. Maar ineens schrik ik wakker. Het is al half vier. Ik maak Joke ook wakker en samen drinken we wat. Joke is goed uitgerust en stukje bij beetje maken we de kamer schoon. Dan maak ik het restje spaghetti van gisteren warm met een lekkere salade die we heerlijk opeten. Joke gaat verder aan de kamer en ik doe de afwas. Dan tv kijken. Joke maakt om half negen nog een toetje en ik neem er een wijntje bij. Zo vliegt de avond ook weer voorbij. Dus voor jullie fijne dag ik ga dlapen

1. G.C.M.A. OUT:
    16 januari 2026
    Goed nieuws van de dokter voor Joke. Houden zo. En jij houdt je zelf ook lekker bezig met regelmatig een wandelingetje. Groetjes aan allemaal en veel plezier.