Weer Thuis

5 februari 2026 - Thuis, Nederland

En dan is de laatste morgen er. Wel goed geslapen maar vroeg wakker. Dus bed afgehaald en gewassen en dan op het balkon thee gedronken. Joke wakker gemaakt om samen nog te ontbijten.  En nog een kleine wandeling met Poppy. Als Petra komt drinken we nog een kopje koffie. James belt me nog om me een goede reis te wensen en dan om 12 uur op stap. Petra zet ons af bij het vliegveld en gaat dan auto parkeren. Als ze terug is checken we in voor mij en de koffers wegen precies 29,9 kilo mag 30 meenemen. ( ging met 1 koffer weg) . Dan gaan we nog wat drinken en dan moeten we toch afscheid nemen. Ik ga de douane door en na alle controles naar de gate. We gaan een uur late laat pas boarden en vliegen dus ook te laat weg. Gelukkig bijna 3 uur ruimte in Singapore. Dus geen zorg. Daar zoeken naar de gate ( Moest met het treintje mee) . Gelukkig een Brabants stel zocht ook de weg en hebben we samen bij de gate gewacht tot we konden inchecken. Erg gezellig. Dan nog een vlucht van 14 uur maar ook die doorgekomen en de piloot wist waar hij heen moest en ons veilig in Amsterdam aan de grond gezet. Dan koffers wachten en een uur nadat ik geland ben word ik door Arendina en Natascha opgewacht en naar huis gereden. Dat was het voor dit keer. Groetjes Gonda de zon paste niet in mijn koffer dus die heb ik maar daar gelaten

1. Natascha:
    5 februari 2026
    Fijn dat je weer veilig thuis bent❣️
  2. Yvonne Buchele:
    5 februari 2026
    Had je van mij wel mee mogen nemen.
    Zo koudddd