Woensdag

14 januari 2026 - Frankston, Australië

Vandaag een rustig dagje. Nadat ik gewassen en aangekleed was ben ik naar boven gegaan. Daar de afwas van gisteren gedaan want die was blijven staan. Om 10 uur maak ik Joke wakker en na wat moeite komt ze eruit en gaan we samen lekker ontbijten. Na ontbijt lekker bankhangen met een bakje koffie puzzeltje erbij. Dat is wel uit te houden. Om half twee maak ik wentelteefjes die goed in de smaak vallen. De zon schijnt heerlijk. Petra komt langs met Joke haar medicijnen en als ze weggaat kan ik meerijden naar de supermarkt om enkele boodschappen te halen. Eerst bij de drankwinkel een heerlijke fles wijn. Dan melk enzovoort in de supermarkt. Inladen in een boodschappenkarretje. Nog even fles water voor onderweg. En dan loop ik naar huis. Halverwege komt Joke me tegemoet met Poppy en samen gaan we dan verder naar huis. Thuis gekomen drinken we wat het is inmidddls 27 graden buiten en met de zon op de ramen flink warm binnen dus airco aan en nog even lezen of zo. Om 6 uur gaat Joke koken. Heerlijke spaghetti maakt ze. Na het eten uitbuiken en tv aan. Daarna nog maar een lekker wijntje en nu naar bed. Fijne dag voor jullie. Gonda

Van reisblog naar fotoboek
reisdrukker.nl