We maken nog wat van de laatste dagen.

2 februari 2026 - Seaford, Australië

Vanmorgen lagen we nog in bed toen Petra al kwam. Het was bijna 9 uur. Snel wassen en aankleden en boven ontbijten. Dan gaan we naar de winkels. Joke haar telefoon is gevallen en is kapot. Dus gaan we kijken of hij gemaakt kan worden of dat ze een nieuwe moet. We rijden een half uur als we bij de winkels komen. Het is een hele grote soort bataviastad met allemaal outlet winkels. De telefoon kan gemaakt worden. Die is vanmiddag of morgen klaar. Dan lopen we wat winkels in en kopen natuurlijk weer kleren. Dit keer mooi vest en een zomerbroek. Omgerekend nog geen 15 euro. Dus koopje voor mij. Dan bekijken we nog een kerstwinkel. Erg leuk maar ook erg prijzig. Terwijl alles al afgeprijsd is nog veel te duur. Dan willen we naar Bannings maar Petra krijgt telefoontje van de kapper dat ze daar verwacht word dus rijden we er snel heen. Ze zet ons bij de supermarkt af zodat wij wat boodschappen kunnen doen. Zij rijd dan door. Als wij klaar zijn lopen we naar de kapper is op de weg naar Joke haar huis en daar staan buiten onder de bomen 2 stoeltjes waar wij gaan zitten en dan onze warme kip gaan opeten. ( hadden we voor lunch meegenomen om thuis te eten maar hier kan het ook. Als Petra klaar is brengt ze ons thuis. Wij zijn moe en vallen al snel op de bank in slaap. Als we wakker zijn kijke. We tv. Om half acht ga ik eten koken . Dan ga ik mijn koffer inpakken. Het past niet meer in de koffer die ik mee had dus maar 1 tje van Joke erbij doen. Morgen word het over 30 graden dus gaan we nog naar het strand en woensdag vlieg ik weer op huis aan. Voor nu ga ik slapen. Tot morgen. Joke  en Ikke..

1. Joke & Wim Looyé:
    2 februari 2026
    Wij wensen je na deze prachtige vakantie een heel goede en veilige thuisreis.
  2. Natascha:
    2 februari 2026
    Fijn dat je een extra koffer van Joke kan meenemen. Geniet nog even van de laatste dagen 😘