16 augustus.

16 januari 2026 - Frankston, Australië

Nadat we vanmorgen weer onze ogen geopend hadden en gewassen,gekleed en ontbeten hadden kwam Petra ons ophalen om naar Melbourne te gaan naar de begraafplaats van Tony. We rijden langs het tuincentrum en kopen een paar plantjes voor op het graf. Dan rijden we door . Het is hier nog zomervakantie dus niet al te druk op de weg. Wel veel werkzaamheden aan de weg. In Melbourne bij de begraafplaats is de weg afgesloten werkzaamheden. Dus andere route maar erg mooi door het oude gedeelte met de vroegere arbeidershuisjes (( die nu miljoenen kosten) ik vind ze geweldig mooi. Dan op de begraafplaats moeten we door een draaideur heen die we met moeite kunnen draaien maar het lukt. Vlak bij ligt Tony dus niet zo ver lopen. Petra zet de geranium erin en de zonnebloemen. We geven ze nog wat water. Dan lopen we naar het gedenk monument  voor Elvis. Hierna gaan we weer terug de auto in naar Petra haar huis. We mogen vandaag n.l. niet in Joke haar huis de trapleuning word gelakt. Het is inmiddels 2 uur als we daar zijn en Petra maakt een lekkere lunch. Dan kijken wij een film terwijl Petra wat in haar huis doet. Na de film gaan we naar Frankston Petra moet voor haar telefoon erheen en wij willen winkelen. Gezellig we kopen voor James wat T-Shirts en korte broeken  en voor mij een mooie donkerpaarse bloes. Dan rijden we weer naar Petra,s huis maar eerst word er gestopt bij KFC om eten te halen. We eten heerlijk en dan kijken we nog een film. Hierna is het welletjes en worden we weer thuis afgezet. Nog even een wijntje . En nu lekker slapen. Geniet van jullie dag.

1. Arendien de Vries - Calis:
    16 januari 2026