Axel

20 augustus 2026 - Axel, Nederland

Zo daar zijn we dan weer een keer. Na de warme zomerdagen even weer eens wat van me laten horen. Nadat ik een treinkaart had gekocht ben ik vorige maand een dagje naar Gerard en Marian geweest. Erg gezellig en Valmar mocht mee. Nadat goed gelukt was ben ik een paar dagen naar Thea in Axel geweest waar ik op een camping een pipowagen had gehuurd. Het was weer eens wat anders maar niet helemaal mijn ding. Ik had inmiddels een tas op wielen voor Valmar gekocht wat een stuk makkelijker gaat op de drukke perrons. Hij gaat nu vlugger trein in en uit zonder overal te hoeven snuffelen. Dan naar Natascha en Dennes op de camping in Doorn een dagje. Hierna even rustig aan doen door een wat pijnlijke knie. Daarna maak ik weer een uitje naar het bloemencorso in Katwijk waar ik erg van geniet. En vandaag ben ik weer naar Axel voor de hele week. Morgen word Thea 80 en ze had me uitgenodigd. Nu hier in Axel zelf vlak bij haar een B&B besproken en vanmiddag eerst bij Thea thee gedronken na een reis van ruim 5 uur wel aan toe( onderweg wel koffie gekocht) dan om 4 uur mijn verblijf opgezocht. Ziet er erg gezellig uit. Nadat ik mijn kleren had uitgehangen en even gerust weer naar Thea waar ik heerlijk heb gegeten. Nu terug op mijn kamer want ben het wel een beetje zat. Zo nog even wat lezen en dan lekker slapen. Tot morgen.

1. Natascha:
    21 augustus 2026
    Fijn dat je er vent en veel plezier deze week