Weer een heerlijke dag.

22 augustus 2026 - Axel, Nederland

Nadat ik vanmorgen weer fris en fruitig ben wakker geworden. Gewassen gekleed en na een heerlijk ontbijt nog even boven aan het lezen geweest. Dan ga ik de deur uit. Er is een kleine markt hier in Axel dus even op de markt rondlopen dan loop ik richting Thea maar zie dat de molen open is( had gezien vanaf 11 uur) dus die richting maar op. Bij de molen maak ik wat foto,s die ik direct doorstuur naar Joke en dan belt ze me terwijl ik nog bij de molen sta. Dus even dat laten zien aan haar. Ik zag binnen wel de trap maar die was zo steil dat ik die maar niet heb beklommen. Ben beneden gebleven. Dus even gezellig aan de babbel met Joke totdat de verbinding ineens verbroken werd en ik haar ook niet meer terug kom bellen. Dan is het bij half 12 dus op de koffie aan bij Thea. Heel gezellig. Ik lunch met haar en er is nog meer visite gekomen. Dan laat ik Layka even uit . Het is prima weer dus zonder vest  naar buiten. Na het uitlaten komt er nog meer visite en zit iedereen heel gezellig te kletsen. Om half vijf gaan we verdeeld over 4 auto,s naar Middelburg waar nog meer kinderen en kleinkinderen bij een restaurant zijn waar we heerlijk en gezellig met elkaar eten. Daarna weer terug naar Axel waar ik weer bij THEA WORD AFGEZET. EEN DEEL RIJD DOOR EN EEN PAAR KOMEN NOG bij Thea en na nog wat gezellig gebabbeld te hebben vind ik het weer genoeg voor vandaag en heb ik de morgenzon  weer opgezocht waar ik nu heerlijk op bed lig. Nu lekker mijn oogjes zo sluiten en tot morgen maar weer. Slaap lekker

1. Wilma Huisman:
    23 augustus 2026
    Wat een mooie foto's echt hollands met de wolken er achter.
    En weer zo'n leuk.reis verslag van een leuke dag. 100 % genieten.
  2. Jellie:
    23 augustus 2026
    Mooie foto's. En zo te horen vermaak je je wel. Geniet er maar lekker van. Grtjs Jel