24 Augustus
24 augustus 2026 - Axel, Nederland
Vanmorgen weer wakker geworden na een goede nachtrust en weer aangekleed en heerlijk ontbijt. Dan nog even boven een stukje lezen en om half elf op Thea aan voor een kopje koffie. Ze moest nog even wachten voor de thuiszorg om te douchen en nadat dat gedaan was en de koffie op togen wij naar Terneuzen in Thea haar brommobiel. Heerlijk door een paar kleine dorpjes erg leuk. Daar aangekomen eerst even door het winkelcentrum geslenterd en dan heerlijk geluncht. Na de lunch nog even naar het tuincentrum( Altijd mooi om te zien) en dan weer huiswaarts . Daar laat ik Layka even uit en zet Thea een kopje thee. We kletsen lekker en zetten even de tv aan maar de helft ontgaat ons door het kletsen. Ondertussen appt ze met haar kleindochter in Duitsland die in het ziekenhuis is aangekomen en op punt van bevallen staat dus heel spannend. Om zes uur gaan we lekker eten. Dan komt haar buurvrouwtje langs en gaan we gezellig rummicuppen. Ik win 2 potjes en de dames elk een. Dan ga ik weer terug naar de morgenzon. De baby is nog niet gearriveerd als ik wegga dus ben benieuwd als ik morgen bij haar kom. Nu voor vandaag genoeg gekletst welterusten.

Fijn dat jullie samen in de brommobiel.kunnen.
Inmiddels hoop ik dat de baby gezond op de wereld gekomen is.
Op.naar een laatste gezellige warme dag samen. X