Zondag.
11 januari 2026 - Frankston, Australië
Zo nadat ik vanmorgen wakker ben geworden en naar boven ging.( woonkamer is boven 2 de verdieping, slaapkamer 1 ste verdieping en begane grond garage en nog een kamer.) ontbijtspullen klaar gezet en dan Joke wakker maken. Heeft de hond poppy toch op haar bed gepoept. Alles onder. Lakens dekbed hoezen enz. Dus ik eerst met Joke beginnen de lakens en dekbed van bed halen. Die gaan de was in. Ondertussen wast Joke Poppy en haal ik benedende was van gisteren van de lijn. Dan kleed Joke zich aan en ik laat Poppy uit. Hierna gaan we aan het ontbijt en hangen de twee eerste lakens aan de lijn. Petra komt langs en ik ga met haar naar de supermarkt. Dan lunch en komt ook nog een buurvrouw langs. Heel gezellig. Om 4 uur gaan ze weg. Joke is erg moe en ik ga weer lekker wandelen met Poppy. Geen straf temp. ong. 22 graden. Na de wandeling nog meer was ophangen en zien we dat de andere lakens toch niet schoon zijn. Dus opnieuw in de was. We maken Joke haar bed opnieuw op en gaan koken. Aard. Steak en sla. Nadat de afwas is gedaan gaan we nog een klein rondje met Poppy uit. Joke gaat dir keer mee. Nog even van de zonsondergang genieten. De tv nog even aan en voor mij een wijntje erbij. Als die op is hebben we het wel gezien en duiken we ons bed in. Tot morgen. Gonda
Arendien de Vries - Calis:11 januari 2026Gelukkig kan het raam open om te luchten;) hier is dat te koud geniet maar lekker van de temperaturen en het samen zijn