Winkelen
30 januari 2026 - Seaford, Australië
Nadat we vanmorgen vroeg hadden ontbeten was het wachten op Petra. Toen ze arriveerde zijn we de auto ingestapt en rijden naar Dandenong naar de markt daar. Vorige keer waren we er al een keer geweest maar zo gezellig daar. Ik koop er wat souveniertjes en gezamenlijk kopen we er vlees, vis groente en fruit en Petra nog wat kruiden plantjes .. Je kijkt je ogen uit zoveel er word aangeboden hier. We waren om net nog geen twaalf uur uit de markt. Dan rijden we naar Bannings. De mannenspeelgoedwinkel zegt Joke altijd. Een hele grote soort gamma. Nadat we er verschillende dingen gekocht hebben koopt Joke nog een nieuwe plant voor in de tuin. Dan rijden we naar Petra haar huis waar we gaan lunchen. Lekkere broodjes. Als we die verorberd hebben rijden we naar KMart. Weer een heel groot warenhuis. Hier kopen we alle drie wat nieuwe kleding.( ik hoop dat alles in mijn koffer past) Hierna zet Petra ons bij haar huis af en gaat ze James van school halen. Het is hier de eerste schooldag na de zomer vakantie. Als James thuis is brengt Petra ons en de boodschappen thuis. Daar kijken we tv. Om half zeven gaan we naar het strand lekker zwemmen. De zon verdwijnt al snel dus na het zwemmen niet zo lang op het strand meer. Thuisgekomen gaan we douchen en daarna eten klaar maken. Het is inmiddels 9uur als we klaar zijn met eten. En omdat Poppy de hele dag alleen is geweest ga ik nog even een klein stukje lopen. Dan nog even wat tennis kijken en nu op bed snel jullie even bijkletsen. Tot morgen maar weer. Groetjes Joke en ikke.
Arendien de Vries - Calis:30 januari 2026Gelukkig heb je vandaag kunnen genieten. Valmar doet het vandaag hier weer fantastisch. Alsof er niets gebeurt is alleen zijn darmen moeten nog op gang komen. De dierenarts had vandaag al gebeld om te checken hoe het met hem gaat. Als je alle lucht uit de kofferspullen haalt past alles vast wel in de koffer 🤣🤣🤣
Natascha:31 januari 2026Klinkt weer als een gezellige dag, ben benieuwd wat je allemaal mee terug neemt 😁