Lekker wandelen

21 januari 2026 - Frankston, Australië

Zo vanmorgen na ontbijt en koffie ben ik lekker wezen wandelen. Richting het station. Ik denk misschien daar wat winkeltjes maar nee. Winkels zijn hier bij elkaar in grote malle ( shoppingscentra) alles bij elkaar. Wel erg leuk om een tijdje zoet te zijn maar zo winkeltjes in een dorp vind ik ook wel gezellig. Het is ing, een kwartiertje lopen tot het station. Wel een rechte weg helemaal. Daar even rondgekeken. Ze hebben een grote nieuwe parkeergarage gemaakt en zijn daar bezig met een stadion aan het bouwen. Dan loop ik via de overkant weer terug. Wel mooie bloemen en planten in en voor de tuinen allemaal. Na een uurtje ben ik eeer terug. Petra komt even langs met James. Ze hebben Joke haar verjaardags- kerstkado bij zich  . Een mooie spiegel met deurtjes voor buiten. Nadat ze weg zijn gaan we lunchen. Na de lunch lekker lui op de bank met computer en telefoon . De tv aan en zo komen we de middag wel door. De zee is vandaag te ruig om te zwemmen. Hierna maken we avond eten en na het eten komt Joke erachter dat beneden in de kamer een koelkast staat met limonade en zo maar de deur staat een beetje open dus vriezer ontdooid en alles zijkant. Dus dat is dweilen. Het vloerkleed is ook nat. We leggen er een groot karton onder( van de spiegel) en hopen dat het zal drogen. Nadat alles droog en schoon is gaan we ook nog enkele planten in de tuin zetten. Dan zit het werk er voor vandaag weer op. We hebben een wijntje verdiend en verder heerlijk tv kijken. Vanavond hadden we regen. Het was vandaag ong. 22 graden dus voor mij lekkere temperatuur. Nu snel slapen morgen vroeg op om naar Melbourne te gaan . Groetjes Joke en ikke.

1. Wilma Huisman:
    21 januari 2026
    Even kijken of mijn reactie nu wel kan.
    Zo gezellig hoe jij je dag beschrijft,lijkt of ik mee wandel

Wij vandaag grote wandeling langs de kust gemaakt,met op de terug weg een stop.bij de italiaan voor cappacino met wat lekkers.
    Thuis was de zon weg en werd het zwaar bewolkt.
    Vanavond uit eten bij een tappasbar