Heel heet

27 januari 2026 - Seaford, Australië

Nadat we vanmorgen wakker waren geworden en ontbijt op het balkon hadden gedaan was het nog lekker om nog even naar de supermarkt te gaan brood te halen en nog wat kleine dingen. Dus ik naar de supermarkt terwijl Joke thuis blijft. Op de terugweg halverwege komt Joke met Poppy me tegemoet lopen en samen gaan we terug. Thuis aangekomen is het zelfs te warm voor koffie dus koud water is genoeg. Het word verder binnen zitten. Petra komt ook nog even kijken of alles naar wens gaat en zegt dat ik meer zoute drop moet eten . Ik eet al veel meer zout als thuis maar met deze warmte moet je wel. Na een uurtje gaat Oetra naar huis en wij blijven rustig op de bank zitten. Met de airco aan. Dat is goed te doen. We willen om 7 uur nog naar het strand maar nog steeds veel te heet dus vandaag geen strand. We kijken wat tv en om 8 uur koken we spaghetti met gebakken groenteverkoper tomaten en garnalen heerlijk eten weer. Dan kijken we nog tv. En nu is het tijd om naar bed te gaan. Airco staat aan want de slaapkamer is nog erg warm. Zal mijn best doen om te slapen. Tot mirgen

1. Wilma Huisman:
    27 januari 2026
    Nou houden jullie je maar heel rustig jullie zijn tieners meer die maar door gaan.
    En lekker tukkie doen,niks mis mee toch.
  2. G.C.M.A. OUT:
    28 januari 2026
    Het is bij jllie warmer dan bij ons in Spanje. Niet echt niet wat we ervan gehoopt hadden maar ja, heel Europa is slecht. We zijn net een paar dagen onderweg dus hopen we maar op een flinke weers verbetering. Veel ple,ier en een knuffel aan allemaal.