9 januari.
9 januari 2026 - Frankston, Australië
Nou dat was gisteren wel een mooie middag nog geworden. Het vliegveld an Singapore is erg mooi en veel te zien. James bleef in de kamer maar de dames hebbeneen paruur rondgelopen op maar 2 van de 4 terminalwachttijd die er zijn. Buiten de winkeltjes zijn er prachtige vijvers met grote koikarpers en met kleine visjes. Overal prachtige orchideeën en a deer mooie bloemen in kunstwerken en ook een vlindertuin. Prachtig om allemaal te zien en met Joke in de rolstoel ging dat heel goed. Daarna gingen we lekker eten uitzoeken bij het buffet. Er was van alles en erg lekker. Daarna gaan we slapen. Vanmorgen om half vijf ging de wekker weer. Veel geslapen hadden we niet we waren vaak wakker. Om half zes werden we opgehaald en gingen we naar de viproom. Ook deze keer mocht ik er niet in enlukte het niet om erin te komen. Dat gaf niet ik heb op mijn gemak naar de gate gelopen genoeg te zien. Koffie gekocht en al gauw gaan ze inchekken. Dan gaan we om kwart over 7 plaatselijke tijd de lucht in. Vliegtuig is helemaal vol. Dus geen ruimte om bij de andere te zitten. Ik dommel wat en af en toe komen ze langs met drinken of wat te eten. Het eten smaakt me niet erg dus maar klein beetje gegeten. Na ruim 8 uur vliegen zijn we in Melbourne waar we lang op mijn koffer moeten wachten maar daar is die ook en dan met de taxi naar Petra haar huis. Koffers uitladen en de onze in Petra haar wagen geladen. James gaat ondertussen douchen want hij heeft een party. Petra. Ringt James weg en pikt ons dan op om ook weg te brengen. Onderweg een prachtige zonsondergang. Petra stopt bij de supermarkt en Joke en ik steken de weg over om van de zonsondergang te genieteN. Dan gaan we weer naar de supermarkt waar Petra ondertussen wat brood fruit en beleg heeft gekocht. Instappen en naar huis. Joke heeft een mooie trap laten maken terwijl ze weg was maar hij is nog niet helemaal af. Maar gaat prachtig worden. Boodschappen naar boven . Petra gaat weg en wij eten een broodje. Dan gaan we douchen en nu heerlijk op bed. Oja Petra heeft de koffers in de auto gelaten zodat Joke op zoek moest naar een schoon onderbroekje voor mij. En we vinden er wel eentje. Wel met een beetje pijpje maar tenminste schoon. En ik vond toch een schoon tshirt in mijn rugzak.( Wist wel dat ik hen had meegenomen) Morgen kijken we wel hoe het verder loopt maar op dit moment weltrusten.Het is hier 10 uur later als bij jullie dus hoogste tijd.