19 dec
20 december 2024 - Curaçao, Nederlandse Antillen
Gisteravond ben ik door Jellie flink in de pan gehakt met yahtzee. Ze had in een spel drie yahtzee,s op rij dus 300 punten extra. Nadat we uitgespeeld wren zijn we naar bed gegaan en daar een goede nachtrust genoten. Vanmorgen nadat we op ons gemak hadden ontbeten even naar de AH. geweest. Is hier vlak bij en daar weer brood en fruit en nog meer lekker eten gekocht. Vooral karnemelk die is toch zo heerlijk. Dan thuis opruimen en dan badpak aan en ons bij het zwembad geïnstalleerd. Het is vandaag de hele dag bewolkt geweest, maar toch aangenaam warmte. Als we genoeg hebben van het zwemmen gaan we terug naar ons huisje. Daar merk ik dat ik de deur kaart kwijt ben. ( paniek bij mij) en na alles overhoop te hebben gehaald en terug bij het zwembad kijken geen kaartje. Dan maar naar de receptie. Krijg ik zonder meer twee nieuwe kaartjes met een andere code en ik kan weer naar binnen. Nadat we ons hebben opgefrist gaan we reus naar de bar voor een nieuwe cocktail van de dag. Dit keer met wodka en triple sec.en cranberry. Heerlijk. Dan besluiten we dat we niet gaan koken maar hier ook een hapje gaan eten . Heerlijk gegeten patat met een sateetje. Nu weer terug is ons huisje waar ik jullie op de hoogte hou en dan straks een revanche met yahtzee. Groetjes Jellie en ikke.