18 dec
19 december 2024 - Curaçao, Nederlandse Antillen
Vanmorgen ons bij het zwembad geïnstalleerd nadat ik eerst had afgezegd voor de stadswandeling voor Willemstad. Jellie red dat niet met haar zere knie en met deze warmte word dat veel te benauwd voor mij. De hostess zou het doorgeven. Ik vraag haar waar we naar een apotheek kunnenomdat Jellie haar Ibripufen bijna op is. Ze geeft me de naam van de dichtstbijzijnde apotheek en zeg dat ik daar met de taxi kan komen op ong. 10 minuten rijden. Ik bij de receptie een taxi gevraagd en hoeveel dat kost. Bij elkaar ong. 50 dollar. ( Amerikaanse dollar) Jellie vind dat best veel voor ibripufen en dus zeggen we de taxi af en besluiten met de bus naar Willemstad te gaan waar we van de week bij de apotheek waren niet ver van het busstation. Dus om 12 uur de bus genomen en op weg. Voor nog geen 8 dollar zijn we kwijt voor heen en terugreis. En nog een lekker kopje koffie op een terrasje genomen. Terug ga ik vast zwemmen en komt bij Jellie iemand aan de deur voor onze stadswandeling. Ze zegt die is vanmorgen al afgezegd. Was toch niet doorgegeven. Maar ze ziet ook dat we dat niet kunnen lopen. Dan komt Jellie gezellig bij het zwembad liggen. Om zes uur gaan we naar het huisje en eten we wat ( we hadden vanmiddag al samen een halve verse ananas gegeten. Heerlijk) Nu voor de tv en straks misschien een spelletje. Groetjes Jellie en Gonda.