De laatste dag
27 december 2024 - Willemstad, Curaçao
Gisteren er niet aan toe gekomen om te schrijven maar na het ontbijt op ons gemak over het park via de achterdeur het strand opgezocht . Er waren prachtige grote Vara en mooie beesten zijn dat. Dat ging goed maar we hadden geen badkleding bij ons maar hebben wat rondgelopen bij de souveniers winkeltjes. Dan via de weg terug. Terug hebben we een kopje koffie genomen en snel een vrij lig bedje in beslag genomen. Dan gaan we ons omkleden en naar het zwembad. Hier blijven we tot ong. Half 5 dan naar ons huisje waar we alvast het meeste in de koffer gestopt. Dan maken we lekker eten. Na het eten gaan we om half 8 weer een lekkere cocktail halen. Als hij op is gaan we terug en kijken of er nog wat op tv is maar niets bijzonders. Om 11 uur naar bed waar we een redelijk goede nacht zijn we weer wakker geworden..Eten koffer verder inpakken en opruimen. Ondertussen snel handdoek op de stoelen leggen zodat we verder de dag op een goed ligbed met afdak in de schaduw kunnen doorbrengen. . Nu dit was het voor zover Curaçao. Morgen landen we weer op Schiphol maar het was heerlijk. Groetjes Jellie en ikke.

Net 1.5 gewandeld en dan is het heerlijk.
Wij zien elkaar maandag,fijn.