Wat heerlijk
16 december 2024 - Curaçao, Nederlandse Antillen
Zo gisteren na het rusten heerlijk gezwommen en Jellie zat op de bank bij het zwembad. Haar knie is erg dik dus wil ze hem niet teveel belasten. Dan als ik ben uitgezwommen gaan we heerlijk een cocktail uitproberen. Heerlijk. Maar eentje is genoeg. Hierna gaan we vrolijk op ons huisje afgaan en daar heerlijke patatjes met sla maken die we buiten opeten. Deur dicht voor de muggen en ja hoor dombo als ik ben de pas binnen dus kunnen we er niet meer in. Gelukkig komt net de mensen van het complex langs met de golfkar en die zijn heel lief voor ons de reservesleutel gaan halen zodat we weer binnen kunnen. Dan nemen we nog snel even wat foto,s van de ondergaande zon op zee.Om ong9 uur heb ik het wel gezien en ga slapen. Jellie blijft nog even zitten. Heb haar niet meer gehoord in bed te komen. Vanmorgen na een lekker ontbijt zijn we met de bus naar Willemstad gegaan. Hier een nieuwe rugtas gekocht. Jellie een knieband ( hoop voor haar dat het een beetje haar pijn wegneemt) en langs de kraampjes van de markt gelopen en bij de beroemde pontonbrug gelopen die net open ging. Dan een heerlijk kopje koffie en langs de bootjesmarkt waar we wat fruit kopen . Dan terug met de bus. Nu weer thuis even rusten en zo weer even zwemmen en daarna misschien nog wel een lekker drankje. Dit was het weer voor zover, groetjes Jellie en ikke.
Arendien de Vries - Calis:16 december 2024Goed zo lekker aan t genieten saampjes
Natascha:17 december 2024Leuk hoor, en al mooie foto's!
Thijs Out:17 december 2024dat ziet er goed uit genieten maar we zijn jaloers .fijne vacantie noch.