3 juni
3 juni 2024 - Oostburg, Nederland
Nadat we lekker hebben geslapen zijn we heerlijk gaan ontbijten. Er is van alles van yoghurt fruit brood en eer broodjes. Veel lekker beleg en eieren, gekoot gebakken en spek. Dus keus genoeg. Als we lekker hebben gegeten gaan wee onze tas pakken en vertreken we richting Breskens. Daar aangekomen parkeren we de auto en gaan naar het havenkantoor waar we kaartjes kopen voor een retourtje op de Ferry naar Vlissingen. Ongeveer een half uurtje wachten en kijken komt de Ferry mogen we mee aan boord om de oversteek te maken. Na een ruime 20 minuten arriveren we in Vlissingen waar we aan wal gaan en daar de bus nemen naar het centrum. Hier aangekomen lopen we rond hoewel veel winkels nog gesloten zijn(maandagmorgen). We komen aan een pleintje waar we heerlijk koffie drinken met lekker gebak erbij. Nadat we verzadigd zijn gaan we lopen en kijken de leuke geveltjes en natuurlijk de winkels. Truus koopt een mooie sjaal en ik bezwijk voor een T-shirt met een open shirt er over heen.. Dan trakteren we ons op een ijsje wat erg lekker is. Het is geweldig lekker weer niet te heet en niet koud met de zon.Hierna gaan we terug naar de bushalte waar we op de bus wachten en dan teug bij de Ferry drinken we nog wat limonade en als de Ferry aankomt gaan we erop en zijn om half vier weer bij de auto. Terug naar het hotel gereden waar we de moeite benen even strekken. Daarna gaan we een wijntje drinken. Lekker buiten op het terras. Om 6 uur gaan we naar binnen en hebben we heerlijk gegeten. Dit keer spare ribs. Nu uitbuiken en een beetje tv kijken. Straks nog een kopje koffie halen en dan weer lekker naar bed. Tot morgen. Truus en ikke
Arendien de Vries - Calis:4 juni 2024Zo leuk hoor en na de vakantie beiden druk op dieet whahahahahha
Natascha:4 juni 2024Lekker genieten, fijn dat het weer ook een beetje meewerkt.